Uw tandarts in Utrecht

Wij zijn een leuk, spontaan, en gedreven team van tandarts professionals met veel ervaring in de functionele en esthetische facetten van tandheelkunde. Wij zijn gek op inovaties en moderne technologie in tandheelkunde en houden ons regelmatig up to date met de meest recente technieken en materialen. We doen al ons best om een hoog kwalitatief service aan te bieden en we werken met ons klienten samen aan een gezond en mooi gebit.

We specialiseren ons in esthetische facings, kroon en brug werk en onzichtbare beugels (doorzichtige beugels/aligners). Dit allemaal naast de reguliere algemene tandheelkunde, van tandarts controle tot mondhygiene en tanden bleken

Het team van Tandartspraktijk TOP LACH is altijd tot uw dienst.

Ons Team

Mohamed

Mohamed Magdy Attallah

Lees meer

Agnieszka

Agnieszka Pawlik

Lees meer

Viktoriya

Viktoriya Asenova

Lees meer

Meltem

Meltem Eren

Lees meer

Maroua

Maroua Doubli

Lees meer
Onzichtbare beugel

De tandartspraktijk

Tandartspraktijk TOP LACH is een modern, nieuw ingericht tandartspraktijk in het hartje van de stad Utrecht. Op een bijzondere locatie naast de watertoren op de Amsterdamsestraatweg kunt u ons vinden.

Onze missie is het aanbieden van een gezonde mooie lach aan iedereen.

Onze visie is om hoog kwalitatief full service tandartspraktijk te worden die de beste tandheelkundig zorg biedt aan iedereen in een vriendelijk familiele sfeer en iedereen de mogelijkheid aan te bieden om de lach te hebben die ze verdiennen.

Wij voegen onze kennis samen met de hoogst kwalitatief en nieuwste technologieen om de beste en mooiste resultaten te bereiken die onze klanten verdiennen.

Inschrijven

Inschrijven als nieuwe klant?

Contact

Vragen
Opmerkingen
Inschrijven
Afspraak maken
Afspraak wijzigen