Mohamed Magdy Attallah

Tandartspraktijk Top Lach Mohamed

Welkom bij tandarts en orthodontie praktijk TOP LACH!

Mijn naam is Mohamed Magdy en ik ben volledig gepassioneerd in de tandheelkunde. Beide ouders waren arts waardoor het voor mij ook erg aantrekkelijk was om me in de medische wereld te verdiepen.

Tijdens mijn pubertijd wist ik al dat ik tandarts wilde worden. Doordat mijn moeder mij regelmatig mee nam naar de college zaal heb ik mijn passie gevormd voor zowel tandheelkunde, het onderzoek en de educatie.

Sinds 2007 ben ik werkzaam als tandarts en heb sindsdien meerdere differentiaties gehaald, zo ben ik Tandarts – gnatholoog , Tandarts voor orthodontie en Tandheelkundig Slaapgeneeskundige. Tot slot heb ik ook een extra opleiding gevolgd voor het Digitale Design voor lach transformaties.

Op dit moment heb ik al een aantal onderzoeken achter de rug zowel in de vorm van twee publicaties op het gebied van de gnathologie als een master thesis op het gebied van Orthodontie. Mijn plan is in de toekomst een uitgebreid onderzoek te doen op het gebied van Tandheelkundig Slaapgeneeskunde.

In tandartspraktijk TOP LACH uit ik mijn passie voor tandheelkunde met een hoge kwaliteit tandheelkundig zorg.  Ik probeer Tandheelkunde, Onderzoek en Educatie allemaal samen te brengen. Met het oprichten van dit concept ontwikkel ik een leer proces voor mezelf binnen de tandheelkunde waardoor ik alleen maar de beste kwaliteit zal leveren.

Sinds 2020 ben ik bezig om de eigen doorzichtige beugels (ook wel onzichtbare beugel genoemd) te ontwikkelen, en in 2021 kwam Straight 8 Aligners tot het leven. Een uitdaging waarmee ik op volle gang mee bezig ben en waarvan ik uitermate trots op ben.

Mocht u vragen of opmerking hebben kunt u uiteraard contact met ons opnemen.

Geboren:  1983 te Cairo – Egypte

2007: Opleiding tandheelkunde afgerond in Cairo Universiteit met de graad van eer

2011: Aangesloten op de postgraduaten opleiding Orale Kinesiologie op ACTA te Amsterdam

2013: Opleiding Gnatholoog/ Orale Kinesioloog afgerond. Lid geworden van de Nederlands vereniging voor Gnathologen en Prothetisch Tandartsen NVGPT

2015: Studeerde af van de opleiding Progressive Orthodontics POS

2015:  Invisalign provider

2016: Bij Stichting Bijzondere Tandheelkunde in Amsterdam SBT gewerkt tot 2020

2017: Studeerde af van de Masters of Science (Msc) of Specialized Orthodontics uit Duitsland. Master Thesis: “Rapid maxillary expansion as a treatment modality for Obstructive sleep apnea”

2020: Richtte TOP LACH op

2020: Smile design specialist

2021: Ontwikkelde Straight 8 Aligners

Inschrijven

Siverra lectus mauris ultrices eros in. Eget egestas purus viverra accumsan in nisl nulla nisi scelerisque euvestibulum sed risus ultricies.

Contact

Siverra lectus mauris ultrices eros in. Eget egestas purus viverra accumsan in nisl nulla nisi scelerisque euvestibulum sed risus ultricies.