Transform your Smile

De weg naar een TOP LACH !

22

25
3shape
23
30

We voeren complete occlusale reconstructies uit. Functionaliteit en esthetiek zijn voor ons het belangrijkst. De patiënt ondergaat een complete transformatie

gebits opbouw van slijtage

SMILE Testdrive!

close-up-photo-of-woman-with-pink-lipstick-smiling-with-her-3762408

Heb je zin in een nieuwe LACH? Een echte? Een LACH zoals je het ziet op tv ? bij modellen en filmsterren? Een LACH waarmee je zelfvertrouwen wordt medebepaald? 

DAT DOEN WIJ, EN WE WETEN HOE!

Wij ontwerpen voor jou een volledige nieuwe LACH! JA precies zo zoals je het leest! Wij hebben ervaring in het ontwerpen en creeren van een nieuwe LACH door middel van 3D technologie. Er wordt aan de hand van foto’s en een scan van het gezicht en de mond een 3D ontwerp gemaakt van je nieuwe LACH. Deze kunnen we ook daadwerkelijk met een 3D printer laten uitprinten, en dan kan je letterlijk je nieuwe SMILE uit gaan proberen, Dat noemen we een SMILE TESTDRIVE.

Je mag je nieuwe LACH een tijdje uitproberen en kijken of het bij jou past. Is het wel iets voor jou en je vindt het mooi en passend, dan kunnen we die voor je ook in het echt gaan maken zodat het ook je permanente LACH wordt!

Nog gekker? Wij kunnen een LACH die jij mooi vindt bij iemand anders ook bij jou copieren! Stel dat je de LACH van een bekende voetballer of die van je favouriete filmster mooi vindt, dan kunnen we gaan kijken of dezelfde vorm bij jou ook past. Zo kan je bijvoorbeeld dezelfde LACH hebben van je vriend, vriendin, zoon, dochter, of wie dan ook je maar wil!

Wil je een testdrive voor een nieuwe LACH. Vraag ons hiernaar. Wij informeren je graag uitgebreid hierover. Je kan ook natuurlijk hierover verder lezen onder onze pagine SMILE TRANSFORMATIONS

Wij zijn gespecialiseerd in het digitaal ontwerpen van een LACH en het uitvoeren van een volledig digitaal proces van begin tot eindresultaat.

Is het iets voor jou? Neem dan contact met ons op,

Inschrijven

 

Inschrijven als nieuwe klant?

Contact

Vragen
Opmerkingen
Inschrijven
Afspraak maken
Afspraak wijzigen