DutchEnglish
DutchEnglish

Voor verwijzers

Informatie voor collega's

Geachte collega, hieronder treft u een digitale verwijsformulier waarmee u naar ons kunt verwijzen. U ontvangt een bevestiging van aanmelding, U wordt op de hoogte gehouden van het vervolg en U krijgt een terugkoppeling over de uitkomst van het onderzoek en/of behandeling.

Let op!: Een verwezen patient wordt alleen aangenomen voor de reden waarvoor hij/zij is verwezen. Mochten er andere behandelingen plaats moeten vinden naar aanleiding van ons onderzoek of als onderdeel van of als voorbereiding op onze specialistisch behandeling dan wordt u hiervan op de hoogte gesteld en wordt u verzocht om het zelf uit te voeren tenzij u expliciet vraagt om dit gedeelte van de behandeling ook voor u uit te voeren.

Let op: Een verwezen patient voor een specialistisch behandeling wordt niet aangenomen als reguliere patient binnen onze praktijk tenzij expliciet hiervoor wordt verzocht.

Naast het digitale verwijsformulier kunt u ook naar ons toe verwijzen d.m.v het sturen van een email naar: verwijzing@toplach.nl of een verwijskaart aan uw patient meegeven, daar kunt u een patientetiket erop plakken en aankruisen waarvoor uw verwijzing is. Een blok van verwijskaarten kunt u bij ons opvragen, die sturen we kosteloos naar u op. 

U kunt ook uiteraard altijd met ons telefonisch contact opnemen voor collegiaal overleg.

Digitale Verwijsformulier